Monday, 13 June 2011

"Abang Puzzle"

Hello blogger !
Sorry da lama tak update blog ni sbub aku terasa teramat malas utk update blog ni , lagipun takde benda yg menarik yg nak diceritakan la ...

Tapi alang - alang da update ni , aku nak kenalkan dekat korang dengan adik sedara aku Boboy atau Sikenit ...





Semenjak pergi Penang hari tu , budak kenit ni asyik nk ikut je mana aku pegi ...
Budak ni panggil saya dengan nama yg agak pelik tp kelakar jugak ...

Abang Puzzle

Dengan sesuka hati beliau & dengan selamba yaya dia je panggil aku mcm tu ...
hahaha XD

Budak ni ada masa - masa yg dia okay tu , memang best la ...
Tapi bila time dia nak buat hal , paham - paham sendiri lah !

Agak merimaskan & menyusahkan lah jugak , tapi lepak dengan budak ni mmg best !

Apepe pun , budak ni aku da anggap mcm adik sendiri dah sebab aku takde adik lelaki ...
hehehe :D
Kira budak ni boleh kawteam jugak la ...

Harap update kali ni , akan buat lebih ramai lagi follower blog ni ...
Mana yg da jadi follower tu , rajin - rajin la bukak blog aku ni , kalau tak bukak buat ape jadi follower ? !
hahaha

Hope korang dapat mengikuti perkembangan blog ni , aku jugak akan update blog ni ... * tu pun kalau takde rasa malas la ..
Aku rasa ni je benda yang aku nak cerita , lain kali buat cerita lain pulak okey ?

Sincerely loves !

No comments:

Post a Comment