Wednesday, 25 May 2011

Nostalgia !

Tengah duduk layan fesbuk,teringat pulak kegilaan lepas abis SPM time bercuti ke Port Dickson,masing2 tgah gembira sbub baru abis exam besar la katakan..
Semua tak boleh duduk diam,kegilaan menjadi2 sampai member2 yg tido sume kene majal,hahaha...
Kononnya semua da remaja then tak nak tido,buat keje gila mcm ni

 Yg ni sume tggu masa je nk kene gelek dgn lori balak or lori hantu


Masing2 nk tunjuk handal kt tempat orang..Masa ni bila jumpa awek je trus ngorat,takde criter byk..Boyan pun jadi time ni...hahaha
Bergambar pulak kt tempat menyeramkan
 Cuba tgok btol2,mcm nk pijak pun ada bdak ni...:D

Pada malam hari,jalan2 kt laut bertujuan nk main kejar2 je tp hasil drpd idea main kejar2,kiteorang dpt "ganjaran" yg susah org lain nk jumpa


~ Squidward Tentacles ~

Esok pagi pulak,jalan ramai2 kt tepi pantai sambil pkai baju yg sama...

Da mcm team boria da..

Setiap mlm mesti ada yg kene majal bila tido..Muka2nya :




haha,masing2 comel kan?mcm nk pijak je sorang2..

Perkara yg kami buat pada diorg ni




Aku sengaja share dgn follower cause' bukan senang da nk jumpa bdak2 ni lagi lepas ni,kompem2 masing2 da sambung blajar..Hope kita sume still dpt contact lagi,terutamanya kepada mangsa2 keadaan..Jgn ambik hati sume,Sincerely loves guys :)

No comments:

Post a Comment